Miért a GRAND?

A siker kulcsa

A GRAND az elmúlt 15 év során rendkívül népszerű termékskálát gyártott és fejlesztett ki. A cég trendteremtő és piacvezető a merevaljú tömlős hajók piacán.

A biztonság kiemelten fontosw2

Függetlenül attól, hogy melyik modellt választja, minden esetben biztonságban fogja magát érezni a GRAND RIB-hajóiban.

A siker titka a folyamatos innovációw3

A folyamatos innováció és a gyártási folyamatok tökéletesítése kulcsfontosságú a GRAND sikerében. Mind a minőség, mind a legmodernebb exkluzív hajómérnöki terveket illetően magasra teszik a lécet.

Egyedülálló élmény és kényelem

Bármelyik GRAND modellt is választja, megfizethetetlen élményben lesz része. Ezeknek a RIB-hajóknak a kezelhetősége kiemelkedő, kényelmi megoldásai pedig utánozhatatlanok.

Hajók széles választéka

A széles választéknak és kiegészítőknek köszönhetően egyéni elvárásainak megfelelően választhatja ki és szerelheti fel hajóját, hogy minden szempontból testre szabott hajója lehessen.

w5

Teljes mértékben európai termék

Minden GRAND hajó Európában készül, nem kötnek kompromisszumot kivitelezés, anyaghasználat, mérnöki szaktudás, illetve minőség tekintetében sem. Hajóik minden egyes összetevője minőségi és nyomon követhető az eredete.

Nemzetközi viszonteladói és forgalmazói hálózat

A GRAND világot behálózó disztribútori és forgalmazói hálózata nem csak nagyszerű hajókat és kiegészítőket kínál, de első osztályú értékesítési és szolgáltatás hátteret is biztosít.

3d-s tervező

A 3D-s tervező programmal interaktívan és gyorsan testre szabhatók a hajók. Így lehetővé válik, hogy online látványtervet készítsen hajójáról, mielőtt ellátogatna a bemutatóterembe.

ISO9001 tanúsítvány

Az ISO 9001 egy nemzetközi minőségbiztosítási szabvány, melynek köszönhetően a GRAND ügyfelei számára folyamatosan minőségi termékeket és szolgáltatásokat tud biztosítani.

Modellválaszték – folyamatos fejlesztések

A GRAND rendszeresen felülvizsgálja és frissíti modellválasztékát annak érdekékben, hogy kövesse a legfrissebb trendeket és biztonsági előírásokat. Jó néhány modelljük „klasszikusnak” számít a saját kategóriájában.

Stílus és praktikum

Az osztatlan siker titka, amikor a dizájn a stílus és praktikum kombinációja. A GRAND formatervezői különös figyelmet fordítanak az ergonómiára és az elegáns dizájnra.

w10w15w16w17

Magas minőség és reális ár

A mi meghatározásunk szerint a „minőség” az, amikor a termék nem csak a vásárló elvárásainak, hanem olyan nemzetközi szabványoknak is megfelel, mint az ISO/FDIS-6185, ISO 12217 és a 2013653/EU európai uniós irányelv.

Kézimunkával készül

Minden egyes GRAND kézzel készül. Minden modell mögött kemény, kitartó és kézműves munka áll. A jól képzett specialisták és a tökéletes minőségellenőrzési rendszer együttesen a legjobb garancia a minőségre.

Csúcsminőségű anyagok

A GRAND tömlős hajók borítása öt réteg 1100Dtes és 1680 Dtex poliészterből áll, mely még MIRASOL és HEYTEX erősítést is kapott a kiváló ellenállóképesség és kopásállóság érdekében.

A HYPALON tömlők speciális ORCA mérnöki anyagból készülnek. A minőségi anyagokat HTL ragasztóval rögzítik, így nagy ellenállóságú felületet kapnak, mely akár a 90 C°-t is kibírja.

w18w20w21

Tökéletes technikai megoldások és egyedi dizájn

Minden GRAND modell egyesíti az innovatív technológiák, szabadalmaztatott dizájn és hosszú évek szakmai tapasztalatának egyedi kombinációját. A gyártási lépéseket követően a hajók szigorú minőségellenőrzésen mennek keresztül, és minden modell CE tanúsítást kap, mielőtt szériagyártása megkezdődik.

Felfújható tömlő üvegszálas lépcső végződéssel

Különösen hasznos, hogyha úszni szeretnénk, felszállni a hajóra vagy kikötünk. Biztonságos és kényelmes, hogy álljunk vagy üljünk rajta, amikor a hajó áll.

 

SeaDek magas minőségű hajópadló

SeaDek® vízálló, zárt cellás kopolimer anyagból készült kimondottan a vízi használatra. Egy innovatív, csúszásmentes felület, amely tartós, UV-sugárzásnak ellenálló, vízhatlan, megvédi a fedélzetet, különösen a sűrűn használt helyeken. Hangszigetelő tulajdonsággal is rendelkezik, ezért ideális a horgászok számára is.