07/07/2020
Grand Duna Tesztnapok
A Tisza-tavi Grand Dupla Hétvége után immár Budapest szívéhez közel, a Római-parton, egy igazán exkluzív hajós és vízisport klubban, a Yacht Club Budapest kikötőjében tekinthetik meg és próbálhatják ki a Grand teszthajóinkat. 

Az egyedülálló természeti környezetben elhelyezkedő, kitűnő adottságú vízi sportközpontban 2020. július 23-24-én 15.00-19.00 valamint július 25-26-án 10.00-18.00 óra között egy G420 Yamaha 40/70 LE, valamint G580 Yamaha 130 LE hajóval várják önt kapitányaink.

A hely adottságok, valamint a kikötő és a parti terület egyedülálló kombinációja teszi lehetővé, hogy felfújható hajóinkkal (Tiwal 3, F-RIB) ne csak a Dunán, hanem a szárazon is ismerkedhet. 

Ha szeretné elkerülni a sorbanállást, érdemes már csütörtökre és péntekre is regisztrálni. Szombaton kizárólag regisztrált érdeklődőket várunk a vizisport bázison. Időpont-foglaláshoz hívja kollégáinkat a +36 70 501 1846-os mobilszámon vagy írjon a j.kormendi [kukac] tgateam.eu emailcímre.

Útvonal-tervezéshez katintson ide: Budapest 3. kerület, Kossuth Lajos üdülőpart 115.


Fontos! A vizisport központ területén nem parkolhatnak! Járművel érkezők a Pünkösdfürdő utcáról és a Vesta közből gyalogosan a kerékpárúton közelíthetik meg a helyszínt.


G420 a GRAND egyik legnépszerűbb modellje, a Golden Line ikonikus és korszerű dizájn filozófiáját követi letisztult, sportos megjelenésével és aerodinamikus vonalaival. A jól bevált lépcsős hajótest kiváló manőverezést biztosít nagy sebesség mellett. Akárcsak a széria többi modellje, a G420-as alapfelszereltsége is bőséges, ráadásul olyan kiegészítők is megrendelhetők, mint az 55 literes beépített üzemanyagtartály, emelve a hajó rangját és egyediséget kölcsönözve neki. Rozsdamentes acél orrkorlát, orrfellépő és ergonomikus kormánykonzol szintén választható.

Bár a G580-as modell magán viseli a márka markáns stílusjegyeit, formája mégis messziről felismerhető. Ráncfelvarráson esettt át a hajótest és módosult tömlő geometriája is. Modern design, ergonómikus kialakíás, optimális súlyelosztás, és hatalmas tárolórekeszek. Ha pedig nem lenne elég számunkra a szériára jellemző gazdag alapfelszereltség, úgy az G580-as modellhez is számos további felszerelést illetve plusz kiegészítőt  választhatunk.

A Tiwal 3 egy pimasz kis vitorlás, ami könnyedén elfér két 62 kg-os zsákban. Könnyen szállítható, mozgatható és akár 20 perc alatt is összeállítható! A 320 cm hosszú vitorlás nagyszerűen működik, kényelmes és biztonságos. Mind a felnőttek, mind a gyerekek számára alkalmas, akár egyedül, akár párosan vitorlázunk.

 

F-RIB újgenerációs RIB-hajó felfedezésekhez. A világszerte szabadalmaztatott, összecsukható merev műanyag hajótest teszi több felhasználási területen is könnyedén használhatóvá ezt a felfújható csónakcsaládot. Ez a teljesen új kialakítási mód a szilárd hajótest stabilitást nyújtja, biztosítva az utasok kényelmes utazását. A legfeljebb 4 kamrával készített tömlők tökéletesen ragasztottak és rendkívül jó minőségűek. Az anyag PVC Mirasol 1100g /m2, mely könnyű és UV tartós anyag. Az F-RIB hajók jelentős előnye, hogy könnyen tárolhatók és könnyebbek, mint a hasonló termékek.